"Gekke loopjes" wedstrijd

28-12-2020

Veel mensen kennen de hilarische sketch van Monty Python over het Ministerie van Gekke Loopjes (Ministery of Silly Walks). Hoe leuk is het om die gekke loopjes zelf te doen met Papendrechts publiek? De Culturele Raad Papendrecht was er al helemaal klaar voor: een grote loper op De Markt, een speciaal verkeersbord, fraai gekostumeerde mensen en met elkaar lachen om de meest gekke en grappige loopjes. Helaas kan dat nu niet; in 2022 hopelijk wel.

Daarom nu alvast de mogelijkheid om dit thuis te doen, binnen bij je thuis of buiten in je tuin of voor de deur. Dat kun je natuurlijk in je eentje doen; nog leuker is het om dat met anderen te doen met je gezin of je vriend(inn)en. In je mooiste pak of jurk of prachtig uitgedost of in je gewone kloffie.

Maak daar een kort filmpje van (maximaal 30 seconden) en stuur dat via Whatsapp op naar de Culturele Raad Papendrecht onder telefoonnummer 0682120213 onder vermelding van je naam.

Leuke prijzen zijn te winnen voor degenen met de grappigste loopjes; ook zijn er prijzen voor degenen met de mooiste en meest bijzondere kledij. Hoewel die nog benoemd moet worden, zal de wethouder van Gekke Loopjes van de gemeente Papendrecht de prijzen uitreiken. Natuurlijk op gepaste afstand.

De leukste filmpjes vertonen we op RTV Papendrecht en het Youtubekanaal van RTV Papendrecht en Papendrecht Verrast en mogelijk zelfs op TikTok. Uiteraard nadat de deelnemers daarvoor toestemming hebben gegeven.

De filmpjes kunnen tot uiterlijk 1 maart 2022 worden opgestuurd.