AVONDJE MET MARGREET DOLMAN: START PROCES CULTUURNOTA

01-04-2009

Op donderdag 16 april organiseert de gemeente Papendrecht in Theater De Willem een ontmoeting met Margreet Dolman. De avond is bedoeld als introductie voor een discussie waaraan alle geïnteresseerden in cultuur in Papendrecht een bijdrage kunnen leveren. Het eindproduct wordt een Cultuurnota, waarin de gemeente Papendrecht het cultuurbeleid voor de lange termijn formuleert.

Huiswerk
Aan het eind van de avond krijgen de aanwezigen "huiswerk" mee: er wordt een aantal vragen voorgelegd over de hoeveelheid aandacht die voor verschillende cultuurvormen wenselijk is. Op 11 en 12 mei worden bijeenkomsten georganiseerd waar de vragen door de deelnemers beantwoord kunnen worden. Met deze inbreng gaan ambtenaren aan de slag om in samenwerking met de Culturele Adviesraad een Cultuurnota op te stellen. Uiteindelijk zal de nota door de Papendrechtse gemeenteraad worden vastgesteld.

De avond in Theater De Willem begint om 20.15 uur, maar vanaf 19.45 uur worden de deelnemers al ontvangen met koffie of thee. De toegang is gratis.

AVONDJE MET MARGREET DOLMAN: START PROCES CULTUURNOTA