Özcan Akyol GEANNULEERD, WORDT VERSCHOVEN NAAR EEN LATERE DATUM IN 2023

Locatie:
Denksportcentrum, Van der Palmstraat 12 Papendrecht
Datum:
02-02-2023

Het uitkomen van zijn nieuwe boek "Afslag 23" heeft onverwacht vertraging opgelopen en is uitgesteld naar eind juni 2023. Omdat zijn nieuwe boek de directe aanleiding was voor zijn lezing op 2 februari hebben we helaas moeten besluiten om zijn komst naar Papendrecht uit te moeten stellen naar een later moment in 2023. 
 

De sectie Letteren van de Culturele Raad Papendrecht verheugt zich enorm op de komst van de veelzijdige schrijver Özcan Akyol op donderdagavond 2 februari aanstaande. Özcan - bij een breed publiek nog meer bekend onder de naam Eus - is behalve schrijver, presentator en documentairemaker ook veelgelezen columnist bij het Algemeen Dagblad. 

Op 2 februari komt hij praten over zijn meest recente roman Afslag 23, die sinds december in de boekhandel verkrijgbaar is.

Afslag 23 is de derde roman van de succesvolle schrijver Özcan Akyol. Net als Eus (2012) en Toerist (2016) is Afslag 23 een semi autobiografische roman. Ook dit keer weet hij de lezer weer te boeien met zijn originaliteit en scherpzinnigheid. Afslag 23 vormt een waardige toevoeging aan het oeuvre van een literair toptalent. 

De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is inloop mogelijk in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat 12 in Papendrecht. 
Kaarten kosten € 7,50 en zijn  vanaf 16 december te koop bij boekhandel Bruna, Meentpassage 7 of via w.vdhoeven@papendrecht.nl.

De komst van Özcan Akyol staat altijd garant voor een zeer interessante en spraakmakende avond. 

Wees er dus snel bij, want op is op.
 

Özcan Akyol GEANNULEERD, WORDT VERSCHOVEN NAAR EEN LATERE DATUM IN 2023