VIERDE GROOT PAPENDRECHTS DICTEE

27-10-2009

Op woensdag 9 december 2009 vindt voor de vierde maal het Groot Papendrechts Dictee plaats. Het is, net als de vorige keren, georganiseerd door de Sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht.
Zestig deelnemers
Er wordt gestreden om prijzen in twee categorieën: 15 tot 18 jaar en 18 jaar en ouder. In beide categorieën valt er een 1e, 2e en 3e prijs, respectievelijk een irisbon van € 75, een irisbon van € 50 en een irisbon van € 25 te verdienen. Anders dan voorgaande jaren moeten we door de toenemende belangstelling voor het dictee  een maximum aantal deelnemers aanhouden van zestig. Vol is helaas echt vol. 

Deelnemers moeten wonen in een van de Drechtsteden.

Gratis
Het dictee wordt gehouden in zalencentrum “de Palm”, vd Palmstraat 3 in Papendrecht. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook kunt u de pen waarmee u het dictee schrijft na afloop behouden. Indien u alleen als toeschouwer het dictee wil bijwonen, bent u ook hartelijk welkom