Muziek

 

 

 


 

Het stichtingsbestuur van de Culturele Raad Papendrecht heeft op 27 mei 2008 besloten tot de oprichting van de sectie Muziek.


Doel
De sectie Muziek brengt inwoners uit Papendrecht bij elkaar om muziek te maken en van te genieten. Alle genres, het liefst zo breed mogelijk, van punk tot klassiek, maken we voor iedereen van jong tot vintage bereikbaar.


CRP Rocknights
In voorgaande jaren heeft de sectie Muziek in samenwerking met Stichting Oud Bruin Café "De Trap Af" twee Rocknights voor jonge bands uit Papendrecht en omstreken georganiseerd.


 

 
Aangenaam Goud

Onder deze noemer organiseert de sectie in samenwerking met Rivas een aantal koffieconcerten en een Kerstconcert in zorgcentra in Papendrecht, te weten Woonzorgcentrum De Markt en Zorgcentrum De Waalburcht.
De concerten bestaan met name uit klassieke muziek, folk, jazz en muziek uit de jaren 50/60. De koffieconcerten en het Kerstconcert zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Speel je piano, harp, gitaar, harmonica, saxofoon, fluit of heb je een jazz-combo, zangroep of klein orkest en zou je een concert willen verzorgen; geef je op bij Wendy van der Hoeven (w.vdhoeven@papendrecht.nl).

Voor het laatste nieuws over de serie "Aangenaam Goud" KLIK HIER.
Verder ...
Bent u een niet-commerciële instelling en wilt u graag jong Papendrechts talent muzikaal laten opbloeien, neem dan contact op met met Wendy van der Hoeven (w.vdhoeven@papendrecht.nl of 078-7706308). 

 

Postadres

Postbus 1112
3350 CC Papendrecht
078-7706308 (di en do)
Bezoekadres

Gemeente Papendrecht
Markt 22
3351 PB Papendrecht