Lopende amateur exposities

VOOR HET LAATST AANGEPAST OP:  6 februari 2019


De sectie Amateurkunst van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert tentoonstellingen van amateurkunstenaars uit Papendrecht en omgeving. Op verschillende manieren wordt de gelegenheid geboden werk gedurende enkele maanden te exposeren. Dit kon in de Papendrechtse bibliotheek en vanaf begin 2009 is er ook in zorgcentrum De Waalburcht ruime gelegenheid tot exposeren.
 
 
Bibliotheek

In de Bibliotheek aan de Veerweg 135 in Papendrecht hebben medewerkers van de sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht een nieuwe expositie ingericht.

 
De expositie is samengesteld uit werken van 2 amateurkunstenaars uit Papendrecht en Alblasserdam.
Wim Oldenhof toont 15 werken (14 stadsgezichten van Rotterdam voor 1940) in potlood en pen, Jaap de Vogel 15 werken in olieverf.
 
De expositie duurt tot 10 april 2019 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

 


De Waalburcht

Medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in De Waalburcht aan de Badhuisstraat.

De expositie is samengesteld uit werken van 3 amateurkunstenaars uit Papendrecht en Dordrecht

Dik Alderliesten toont 15 werken in aquarel en Art Groenenboom en Peter Schot ieder 7 werken in acryl.

De expositie, op de 1e verdieping in het restaurant en in de gang naar het zorghotel, duurt tot 29 april 2019 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Waalburcht.

 

 

Mocht u belangstelling hebben in de mogelijkheid te exposeren en nog niet in ons adressenbestand zijn opgenomen, KLIK HIER. Vermeld duidelijk dat u amateurkunstenaar bent en dat u zou willen exposeren.