Lopende Amateur Exposities

VOOR HET LAATST AANGEPAST OP:  3 november 2018


De sectie Amateurkunst van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert tentoonstellingen van amateurkunstenaars uit Papendrecht en omgeving. Op verschillende manieren wordt de gelegenheid geboden werk gedurende enkele maanden te exposeren. Dit kon in de Papendrechtse bibliotheek en vanaf begin 2009 is er ook in zorgcentrum De Waalburcht ruime gelegenheid tot exposeren.
 
 
Bibliotheek

 

In de Bibliotheek aan de Veerweg 135 in Papendrecht hebben medewerkers van de sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht de expositie “Met z’n allen XVIII” ingericht.
 
Dit jaarlijkse evenement stelt de amateurkunstenaars uit Papendrecht en omstreken in staat om één van hun werken te exposeren.
Dit jaar doen 44 amateurkunstenaars mee met tekeningen en schilderijen in pen, kleurpotlood, pastel, O.I. inkt, airbrush, houtsnede, aquarel, acryl en olieverf. Verder zijn er beelden in diverse materialen.
 
De expositie duurt tot 4 januari 2019 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

 


De Waalburcht

 

Medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in De Waalburcht aan de Badhuisstraat.

 

De expositie is samengesteld uit werken van 2 amateurkunstenaars uit Nieuw-Lekkerland en Dordrecht

Piet Boogaard toont 9 werken in acryl en Pieter Huijzer 14 werken in olieverf.

 

De expositie, op de 1e verdieping in het restaurant en in de gang naar het zorghotel, duurt tot 28 januari 2019 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Waalburcht.

 

 

Mocht u belangstelling hebben in de mogelijkheid te exposeren en nog niet in ons adressenbestand zijn opgenomen, KLIK HIER. Vermeld duidelijk dat u amateurkunstenaar bent en dat u zou willen exposeren.

Postadres

Postbus 1112
3350 CC Papendrecht
078-7706308 (di en do)
Bezoekadres

Gemeente Papendrecht
Markt 22
3351 PB Papendrecht