Elly Snoeren

Vrij jong was ik nog, maar belangstelling voor "het mooie" was er al.
In de loop der jaren ontwikkelde zich dat verder; belangrijk daarin waren mijn jaren op de MMS, een school waarin ruim aandacht werd besteed aan de creatieve vakken en kunstgeschiedenis.
Het was duidelijk, daar lag mijn grote passie... Helaas, studeren aan de kunstacademie werd door  mijn ouders niet toegestaan. Wel mocht ik mij in de avonduren verder bekwamen.
Door mijn huwelijk en het krijgen van een gezin stonden mijn uitingen op een laag pitje. Maar het bleef me beheersen en rondwaren in mijn hoofd. Tot ik besloot daar vorm aan te geven.
Wandkleden maken, diploma M.O. tekenen, schilderen en aquarelleren vulden naast gezin mijn leven. 
Toch gaf  me dat niet de voldoening die ik wilde, ik begon aan een studie met als eindresultaat een diploma tekentherapeut. Vervolgens heb ik me verdiept in een onderdeel daarvan: Mandalatekenen.
Al jaren geef ik daar cursussen in, evenals in Chakratekenen, symboolkaarten ontwerpen, aquarelleren, schilderen en tekenen met kinderen en jongeren, dementerende ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, enzovoort. Met daarnaast altijd weer het verbeelden van mijn eigen ideeën welke tot stand komen vanuit de emoties die hun oorsprong vinden in de natuur, de muziek of mijn eigen ziel.
Verder begeleidt ik sinds 7 maart 2018 het Open Atelier van de sectie Amateurkunst.

Ik heb ook een eigen website www.ellysnoeren.nl waar u meer van mijn werken kan zien.
Mocht u na het bezoek aan deze site vragen of opmerkingen hebben, heeft u belangstelling voor een werk  of overweegt u mij een opdracht te geven dan kunt u altijd contact met me opnemen via:
mail: ellysnoeren@outlook.com 
telefoon: 078-6151269

(Bijgewerkt juli 2021)

 

Elly Snoeren