Lezing met Stine Jensen (verplaatsing van 14-12-2021)

Locatie:
Bibliotheek Papendrecht
Datum:
01-02-2022

Mag je mislukken in een samenleving waarin het draait om prestaties en succes? Hoe ga je om met onzekerheid als de wereld tot stilstand komt? Wat betekent leeftijd in een wereld die draait om perfectie? En: wat weet je van het huwelijk van je ouders?
Al meer dan tien jaar filosofeert Stine over liefde, schoonheid, falen en leeftijd. Juist door haar openhartigheid en kwetsbaarheid spreken haar boeken en columns aan bij een groot lezerspubliek.

De sectie Letteren is enorm verheugd dat deze veelzijdige filosofe op 1 februari 2022 voor een lezing naar Papendrecht komt.
De avond begint om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. Na het verhaal van Stine is er uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen over de meest uiteenlopende thema's. Na afloop is er de mogelijkheid om haar boeken te kopen en te laten signeren.

Deze interessante lezing vindt plaats in de bibliotheek aan de Veerweg. De toegangsprijs is € 5,00 (uitsluitend contante betaling) en kaarten zijn vanaf 15 november aanstaande te verkrijgen bij de balie van de bibliotheek. Denkt u eraan dat bij de bibliotheek ook een QR-code getoond moet worden?

De Culturele Raad hoopt u deze avond te kunnen verwelkomen.

Foto Stine Jensen: Romy van Leeuwen Fotografie

Lezing met Stine Jensen (verplaatsing van 14-12-2021)