Muziek

 

 

 


 

Het stichtingsbestuur van de Culturele Raad Papendrecht heeft op 27 mei 2008 besloten tot de oprichting van de sectie Muziek.


Doel
De sectie Muziek brengt mensen uit Papendrecht bij elkaar om muziek te maken en om gezellig van die muziek te genieten. Alle genres, het liefst zo breed mogelijk, van p unk tot klassie, maken we voor iedereen van jong tot vintage bereikbaar.


CRP Rocknights
Elk jaar in oktober organiseert de sectie Muziek in samenwerking met Stichting Oud Bruin Café "De Trap Af" twee Rocknights voor jonge bands uit Papendrecht en omstreken.

Speel je Punk, Ska, Pop, Metal, Hardrock, Progrock, Jazz, Funck, Hardcore, of ben je singer-songwriter, of staat je stijl hier niet bij, geef je dan op bij John Clayton (huigjoga@live.nl).

 

 
Aangenaam Goud

Onder deze noemer organiseert de sectie in samenwerking met Rivas een aantal koffieconcerten en een Kerstconcert in zorgcentra in Papendrecht, te weten Woonzorgcentrum De Markt en Zorgcentrum De Waalburcht.
De concerten bestaan met name uit klassieke muziek, folk, jazz en muziek uit de jaren 50/60. De koffieconcerten en het Kerstconcert zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Speel je piano, harp, gitaar, harmonica, saxofoon, fluit of heb je een jazz-combo, zangroep of klein orkest of staat je instrument er niet bij; geef je op bij Collin Bessels (collinbessels@kpnplanet.nl).

Voor het laatste nieuws over de serie "Aangenaam Goud" KLIK HIER.


CRP Proms

Elke twee jaar organiseert de sectie Muziek in samenwerking met muziekvereniging "Excelsior" de CRP Proms. Dit is een gouden kans voor jong talent uit Papendrecht om mét een orkest voor een groot publik op te treden. Alle instrumenten en stijlen zijn welkom.

Interesse? Neem contact op met Wijmand Buursema (w.buursema@chello.nl).

Verder ...
Bent u een niet-commerciële instelling en wilt u graag jong Papendrechts talent muzikaal laten opbloeien, neem dan contact op met één van de eerder genoemde contactpersonen.

 

Postadres

Postbus 1112
3350 CC Papendrecht
078-7706308 (di en do)
Bezoekadres

Gemeente Papendrecht
Markt 22
3351 PB Papendrecht